Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
16.926 Ft (13.328 Ft + ÁFA)

Kóstold meg hihetetlen 3 napos akcióban a Hortobágy Angus steak burgerét! 20 darabos akciós csomag 10 steakburgerrel és 10 normál prémium Angusszal fagyasztottan

Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Akciós hamburger csomag: 10 steakburger+10 normál Angus burger(fagyasztott, 20 db - 140 gramm)

16.926 Ft (13.328 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

Egy gourmet hamburger csomag 3 napos akcióban!
10 db steakburger (ribeye, hátszín) pogácsa és 10 db "normál" pérmium Angus hamburger húspogácsa 140 grammos egységekben fagyasztott kiszerelésben 100% Angus marhahúsból ~25% faggyú tartalommal. Ha szereted a burgeket és szeretné a kiemelt minőséget megkóstolni, akkor ezek a Te napjaid. A pogácsákat gyártás után fagyasztunk és ízélményben felengedést követően semmilyen változást nem fogsz tapasztalni, főleg ha hűtőben, lassan engeded ki őket.. 

Ízletes, kellően puha pogácsa, ami akár oldalanként 3-4 perc sütés után fogyasztható. Készítsd el ízlés szerint faszenes-, gáz- vagy elektromos grillen vagy akár serpenyőben és élvezd az igazi Angus marhaburger ízvilágát. Tálald akár buciban vagy önállóan salátával, sült krumplival. Pogácsáinkba a marháink minden része belekerül (a legnemesebb részeket kivéve) és azokat vesefaggyú nélkül készítjük, hiszen a márványos húsban és a hús körül elegendő, minőségi faggyú áll rendelkezésre. 

A fagyasztás a csomagolás után történik, a minőségben semmilyen romlást nem eredményez!

Összetevők: 
Angus steakburger: ribeye és hátszín, nagyszemű tengeri só, bors
Angus prémium burger: Angus marhahús (nyak, comb, szegy, oldalas, hasalja), nagyszemű tengeri só, bors

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

A késztermék súlyában pogácsánként +/- 2 gramm eltérés előfordulhat. 

Az oldal tetejére