Leírás
GMO mentes Angus húsos csontból 12 órán át lassú tűzőn főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel. Akár otthoni használatra, társaságoknak, utazáshoz, munkahelyre.
Az Angus alaplevünket bevizsgáltattuk, és annak 1 decije több mint 2000 mg kollagént tartalmaz, tehát 1 tál levesben akár 10-15 kollagén tablettányi természetes kollagén van.
Összetevők: ivóvíz, marha húsos csont, sárgarépa, zeller, petrezselyem, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors
Tudtad? A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, ami a bélfalon képez védőréteget, segít feszesen tartai a bőrt, gátolni az öregedést. A kollagénszint és a kollagéntermelődés nagyjából 30 éves kor után folyamatosan csökken és ennek a csökkenésnek a látható és érezhető jeleit nevezzük öregedésnek. Ekkor a bőr veszít a rugalmasságából, csökken a vízvisszatartó képessége, így kevésbé lesz feszes és megjelennek a ráncok is. A csökkenés ízületi és emészőrendszeri problémákat is okoz, hiszen a kollagén az egész testben jelen van. A kollagénpótlást a legtöbben tabletták és porok formájában oldják meg. Az elsődleges és legjobb kollagénforrás a marha.
"Törekedjünk a természetes kollagén bevitelre! Jobban hasznosul és kevesebb mesterségesen előállított táplálékkiegészítőt kell így fogyasztanunk! A GMO mentes Angus húsos csontból főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel készült. Így egy átlagos tál levessel már pótoljuk a napi szükségletünket., méghozzá természetes úton"
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.