Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.960 Ft
5.400 Ft (4.252 Ft + ÁFA)

Itt az Alaplé+. A hagyományos alapléhez képest ez egy készre fűszerezett leves,még több zöldséggel, fűszerrel, amit akár melegítés után pohárban magában vagy akár egy kis levesbebtéttel is lehet fogyasztani. Az új üveges kiszerelés felbontásig  nem "kér" hűtős tárolást, így be tudsz belőle tárazni.

A csomagban 4 üveget tudsz egyben rendelni.

Kitűnő természetes kollagén forrás!

Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Alaplé+ (4 x 500 ml)

5.960 Ft
5.400 Ft (4.252 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

GMO mentes Angus húsos csontból 12 órán át lassú tűzőn főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel. Akár otthoni használatra, társaságoknak, utazáshoz, munkahelyre. 

Az Angus alaplevünket bevizsgáltattuk, és annak 1 decije több mint 2000 mg kollagént tartalmaz, tehát 1 tál levesben akár 10-15 kollagén tablettányi természetes kollagén van. 

Összetevők: ivóvíz, marha húsos csont, sárgarépa, zeller, petrezselyem, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors

Tudtad? A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, ami a bélfalon képez védőréteget, segít feszesen tartai a bőrt, gátolni az öregedést. A kollagénszint és a kollagéntermelődés nagyjából 30 éves kor után folyamatosan csökken és ennek a csökkenésnek a látható és érezhető jeleit nevezzük öregedésnek. Ekkor a bőr veszít a rugalmasságából, csökken a vízvisszatartó képessége, így kevésbé lesz feszes és megjelennek a ráncok is. A csökkenés ízületi és emészőrendszeri problémákat is okoz, hiszen a kollagén az egész testben jelen van. A kollagénpótlást a legtöbben tabletták és porok formájában oldják meg. Az elsődleges és legjobb kollagénforrás a marha. 

"Törekedjünk a természetes kollagén bevitelre! Jobban hasznosul és kevesebb mesterségesen előállított táplálékkiegészítőt kell így fogyasztanunk! A GMO mentes Angus húsos csontból főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel készült. Így  egy átlagos tál levessel már pótoljuk a napi szükségletünket., méghozzá természetes úton"

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Az oldal tetejére