Angus kamra csomag (2 májas, 1 tepertőkrém, 2 féle pecsenyszsír)
Egy kompakt kis csomag, egy ízelítő a Hortobágy Angus kamrájából a Te spájzodba. Két féle pecsenyezsír, 2 májas és 1 tepertőkrém. |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.490 Ft |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás
Ebben a csomagban pár különegességet szedtünk össze, amivel ízletessé teheted a reggelit, ebédet és vacsorát. Kenj egy ropogós kenyére egy kis Angus marhamájast, készítsd ebédre finom húsokat zöldfűszeres vagy hagymás pecsenyezsíron, amit a Grillakadémia receptúrája alapján raktunk össze, majd este egy kis tepertőkrém is előkerülhet a vacsorához meg akár a másnapi pogácsába keverve.
A csomag tartalma
- 2 x 200 gramm májas
- 1 zöldfűszeres pecsenyezsír
- 1 hagymás pecsenyezsír
- 1 tepertőkrém
Összetevők:
Májas: 30% Angus marhamáj, 25% Angus hús, Angus marha faggyú és belszerv, fűszerek
Hagymás pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)
Zöldfűszeres pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (rozmaring, borsika, bazsalikom, zsálya, oregano, lestyán, zeller, só, bors)
Tepertőkrém: Angus tepertő, fűszerek
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.
Leírás és Paraméterek
Ebben a csomagban pár különegességet szedtünk össze, amivel ízletessé teheted a reggelit, ebédet és vacsorát. Kenj egy ropogós kenyére egy kis Angus marhamájast, készítsd ebédre finom húsokat zöldfűszeres vagy hagymás pecsenyezsíron, amit a Grillakadémia receptúrája alapján raktunk össze, majd este egy kis tepertőkrém is előkerülhet a vacsorához meg akár a másnapi pogácsába keverve.
A csomag tartalma
- 2 x 200 gramm májas
- 1 zöldfűszeres pecsenyezsír
- 1 hagymás pecsenyezsír
- 1 tepertőkrém
Összetevők:
Májas: 30% Angus marhamáj, 25% Angus hús, Angus marha faggyú és belszerv, fűszerek
Hagymás pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)
Zöldfűszeres pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (rozmaring, borsika, bazsalikom, zsálya, oregano, lestyán, zeller, só, bors)
Tepertőkrém: Angus tepertő, fűszerek
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.
Összetevők | Angus marha fűszerek |
kiszerelés | 1 |
Csak Angus marhából, minőségi fűszerekkel | |
GMO mentes takarmány | |
Stresszmentes tartás és vágás | |
Hormonkezelés nélkül | |
Minimum 22-24 hónapos korban vágott marha |
Paraméterek
Összetevők | Angus marha fűszerek |
kiszerelés | 1 |
Csak Angus marhából, minőségi fűszerekkel | |
GMO mentes takarmány | |
Stresszmentes tartás és vágás | |
Hormonkezelés nélkül | |
Minimum 22-24 hónapos korban vágott marha |