Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 70 426 2165

Angus kamra csomag (2 májas, 1 tepertőkrém, 2 féle pecsenyszsír)

Ár:
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)

Egy kompakt kis csomag, egy ízelítő a Hortobágy Angus kamrájából a Te spájzodba. Két féle pecsenyezsír, 2 májas és 1 tepertőkrém. 

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:csomag

Leírás

Ebben a csomagban pár különegességet szedtünk össze, amivel ízletessé teheted a reggelit, ebédet és vacsorát. Kenj egy ropogós kenyére egy kis Angus marhamájast, készítsd ebédre finom húsokat zöldfűszeres vagy hagymás pecsenyezsíron, amit a Grillakadémia receptúrája alapján raktunk össze, majd este egy kis tepertőkrém is előkerülhet a vacsorához meg akár a másnapi pogácsába keverve.

A csomag tartalma

  • 2 x 200 gramm májas
  • 1 zöldfűszeres pecsenyezsír
  • 1 hagymás pecsenyezsír
  • 1 tepertőkrém

Összetevők: 

Májas: 30% Angus marhamáj, 25% Angus hús, Angus marha faggyú és belszerv, fűszerek
Hagymás pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)
Zöldfűszeres pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (rozmaring, borsika, bazsalikom, zsálya, oregano, lestyán, zeller, só, bors)
Tepertőkrém: Angus tepertő, fűszerek

 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Leírás és Paraméterek

Ebben a csomagban pár különegességet szedtünk össze, amivel ízletessé teheted a reggelit, ebédet és vacsorát. Kenj egy ropogós kenyére egy kis Angus marhamájast, készítsd ebédre finom húsokat zöldfűszeres vagy hagymás pecsenyezsíron, amit a Grillakadémia receptúrája alapján raktunk össze, majd este egy kis tepertőkrém is előkerülhet a vacsorához meg akár a másnapi pogácsába keverve.

A csomag tartalma

  • 2 x 200 gramm májas
  • 1 zöldfűszeres pecsenyezsír
  • 1 hagymás pecsenyezsír
  • 1 tepertőkrém

Összetevők: 

Májas: 30% Angus marhamáj, 25% Angus hús, Angus marha faggyú és belszerv, fűszerek
Hagymás pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)
Zöldfűszeres pecsenyezsír: Angus zsír faggyúból, fűszerek (rozmaring, borsika, bazsalikom, zsálya, oregano, lestyán, zeller, só, bors)
Tepertőkrém: Angus tepertő, fűszerek

 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Összetevők Angus marha fűszerek
kiszerelés 1
Csak Angus marhából, minőségi fűszerekkel
GMO mentes takarmány
Stresszmentes tartás és vágás
Hormonkezelés nélkül
Minimum 22-24 hónapos korban vágott marha

Paraméterek

Összetevők Angus marha fűszerek
kiszerelés 1
Csak Angus marhából, minőségi fűszerekkel
GMO mentes takarmány
Stresszmentes tartás és vágás
Hormonkezelés nélkül
Minimum 22-24 hónapos korban vágott marha