Leírás
GMO és adalékmentes Angus marhazsír, tökéletes választás, ha fontos a hőállóság, az íz és a tápérték.
Miért válaszd a marhazsírt?
- Magas füstpont (250 °C): Ideális steak, sült krumpli, rántott hús, vagy wokételek készítéséhez - nem ég meg, nem keseredik
- Kiváló ízvilág: Lágy, semlegesebb íz - nem nyomja el az ételek természetes aromáit.
- Hosszú eltarthatóság: Hűtés nélkül is több hónapig eláll (hűtőben még tovább).
- 100% természetes - Adalék, tartósítószer és allergénmentes.
- Paleo, keto, carnivore étrendhez tökéletes választás!
Összetevők: 100% Angus marhafaggyúból készült zsiradék.
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.