Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
23.980 Ft
19.980 Ft (15.732 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 11. 28. - 2024. 12. 01.
Menny.:db

Angus dupla bélszín -(filet mignon) szeletelve, most egyedi ajánlatban minőségi, GMO mentes  marhahúsból vákuumos csomagolásban, nedves érlelés után fagyasztva. 

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Bélszín AKCIÓ - 2x2 szelet fagyasztott Filet Mignon

23.980 Ft
19.980 Ft (15.732 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 11. 28. - 2024. 12. 01.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A bélszín a marha legértékesebb húsrésze. Egy Angus marhán mindössze 2 db 2-3 kg súly bélszín található, amiből a "fejet" és "farkat" levágva megkapjuk a közel egyenletes vastagságú és legnemesebb középső chateaubriand  (dupla bélszín) részt.

Most ezt  akciónk keretében a egy különleges csomagban is megkóstolhatod. 2x2 szelet bélszín egy csomagban rendelhető fagyasztott állapotban. 

A 2 csomag bélszín súlya kb 80-90 dkg, amelyet most a 23.980 Ft-os listaár helyett 19.980 Ft-ért vihetsz haza.

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst

  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús

  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket

  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget

  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik

  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon

  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére