Leírás
Az új chillis bab késztermékünk a Hortobágy Angus GMO mentes darált marhahúsból készül Angus alaplével, házi recept alapján.
Otthon így gyorsan előkaphatod ha vendégeket vársz, ha megéhezel vagy éppen a családnak kell egy egészséges és gyorsan tálalható fogás. Fogyaszthatod egytálételként házi tejföllel, de tálalhatod raguként sajttal egybesütve tortilla chips-szel vagy akár töltelékként bármilyen péktermékekben. Akik szeretnek vigyázni az alakjukra ehetik főtt rizzsel, bulgurral, quinoával.
A chillis bab termékünk egészséges fogás minőségi marhahússal, kollagéndús alaplével, minőségi hozzávalókkal és fűszerezéssel, amit a Grillakadémia közbenjárásával és szakmai felügyelete mellett készítünk.
TIPP:
A fagyasztott kész terméket meleg vízben olvaszd ki és tetszőleg hőforráson (sütő, serpenyő, mikró, grill, kemence) melegítsd fogyasztásra alkalmas hőmérsékletre (60-70 °C). Ez a csomag 3-4 fő részére elegendő adag. Jó étvágyat!
Összetevők: Angus darált hús, Angus marha alaplé, paradicsomszósz, áztatott bab, alk.mentes sör, olaj, chipotle paszta (chipotle, hagyma, só bors, ecet, fokhagyma, alk.mentes sör), fűszerek.
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.