Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Egy új termékcsoport büszke tagja a Hortobágy Angus chillis bab, ami a Grillakadémia receptúrája alapján egy ízletes, pikáns készétel. Ez a Ready2Serve sorozatunk, amely felengedés és melegítés után máris tálalható.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
GMO MENTES

Chillis bab (konyhakész, 1 kg, fagyasztott)

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az új chillis bab késztermékünk a Hortobágy Angus GMO mentes darált marhahúsból készül Angus alaplével, házi recept alapján. 

Otthon így gyorsan előkaphatod ha vendégeket vársz, ha megéhezel vagy éppen a családnak kell egy egészséges és gyorsan tálalható fogás. Fogyaszthatod egytálételként házi tejföllel, de tálalhatod raguként sajttal egybesütve tortilla chips-szel vagy akár töltelékként bármilyen péktermékekben. Akik szeretnek vigyázni az alakjukra ehetik főtt rizzsel, bulgurral, quinoával.

A chillis bab termékünk egészséges fogás minőségi marhahússal, kollagéndús alaplével, minőségi hozzávalókkal és fűszerezéssel, amit a Grillakadémia közbenjárásával  és szakmai felügyelete mellett készítünk. 

TIPP:
A fagyasztott kész terméket meleg vízben olvaszd ki és tetszőleg hőforráson (sütő, serpenyő, mikró, grill, kemence) melegítsd fogyasztásra alkalmas hőmérsékletre (60-70 °C). Ez a csomag 3-4 fő részére elegendő adag. Jó étvágyat!

Összetevők: Angus darált hús, Angus marha alaplé, paradicsomszósz, áztatott bab, alk.mentes sör, olaj, chipotle paszta (chipotle, hagyma, só bors, ecet, fokhagyma, alk.mentes sör), fűszerek.

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Az oldal tetejére