Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag

Hortobágy Angus Specials -  egy igazi kuriózum steak rajongóknak. Kóstolj meg 2 csontos különlegességet. Minimum 100 napos száraz érlelésű csontos hátszín és cowboy steak díszdobozban, sokkolással fagyasztva.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
GMO MENTES

SPECIALS: 100+ napos szárazon érlelt csontos hátszín + cowboy steak (díszdobozban)

49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Kívánságlistára teszem

Leírás

Lepd meg magad, barátaid, húsrajongó férjed ezzel az igazi steak különlegességgel. A Hortobágy Angus kuriózumnak számító új terméke a szárazon érlelt SPECIALS sorozat. A sorszámozott díszdobozban 1 szelet csontos hátszínt és 1 szelet cowboy steaket szállítunk. A húsok minimum 100 napos szárazérlelést követően kerülnek kiszállításra. A hátszín egy kiemelt márványozottságú, puha, ízletes steak, amely az egyik legkedveltebb a húsimádók körében. Itt szárazon érlelve, csonttal szeleteljük vastag, un. king cut szeletekben. A csontos hátszín shell steak-ként is ismert.  A cowboy steak pedig nem más mint a márványozott ribeye rövid csonttal faragva, szintén vastag szeletben.

A csomagban a 2 szelet steak különlegesség vákuumfóliában érkezik, egyedi díszdobozban, elegáns fagyapot töltéssel és számozott névre szóló kártyával.  Együttes tömege 1,6 körül alakul.

Minden húsunk saját nevelésből, igazoltan GMO mentesen táplált, stresszmentesen tartott és vágott Angus marhából származik családi gazdaságunkból..

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 22-24 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Az oldal tetejére