Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Hortobágy Angus debrecenije elkészülte után 3 nappal elhozta a zsűri különdíját - eredeti recept révén - és az összetett második helyet a debreceni Zamat fesztiválon, ahol a legjobbak versenyeztek ebben a kategóriában. Miért ne kóstolnád Te is otthon?
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
GMO MENTES

Debreceni páros (1 kg, fagyasztott)

4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Grillakadémiával együtt kikísérletezett debreceni már debütálásakor osztatlan sikert aratott.  Eredeti ízek a szűkebb hazánkból 80%-os marhahústartalommal, saját kollagéndús alaplevünkkel! 

RECEPT TIPP:
Otthoni:
készítsd direkt hőn, serpenyőben (semmiképpen nem főzve vagy sütőben)
Haladó (ahogy a Grillakadémiások a díjazott debrecenit készítették):
Smokerben vizes edénnyel vittük el 55 C fok maghőig, itt a cseresznyefa füsttel megkapta a kellő barna színt, majd faszén felett grillrácson 65-70 C fok maghőig sütöttük direkt módon.

Összetevők: Angus marhahús (80%), marha faggyú, marhahús alaplé (ivóvíz, marha húsos csnt, zöldségek, bors, só - zellert tartalmaz), nitrites pácsó, természetes fűszerek 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Az oldal tetejére