Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)

A fehérpecsenye a marha hátsó combjának a része, sovány, henger alakú húsrész. Egészben sütve, vagy akár darálva, tatárbeefsteaknek is kiváló.

Az L-es méretű csomag súlya 2,1-2,5 kg között van.

Ezt a GMO mentes Angus húsrészt is nedvesen érlelve, vákuumcsomagolásban, sokkolással fagyasztva szállítjuk.

Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Fehérpecsenye - Eye of Round egészben - Fagyasztott, (L-es, 2,1-2,5 kg)

14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

Sovány, kevésbé márványozott húsrész, ezért ha sütni szeretnénk érdemes a kedvenc nedves pácunkban egy éjszakát hűtőben pácolni. Ezt követően a szobahőmérsékletű húst süssük sütőben, vagy szabályozható grillen 230 ℃-on 15 percig, majd csökkentsük a hőfokot 150-160 ℃-ra és süssük további 1-1/4 órát, míg a maghőmérséklete eléri az 55 ℃-ot. Míg sül a hús sem kell éheznünk. Pácolás előtt vágjunk le egy darabot a keskenyebb végéből, ledarálva tökéletes előétel, tatárbeefsteak készíthető belőle.

Az M-es méretű egész hús súlya 2,1-2,5 kg közötti.

Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére