Leírás
A csomagban 20 darab fagyasztott Hortobágy Angus pogácsát találsz kettesével csomagolva. Tettünk még bele 20 darabot a debreceni Gerda Pékműhely kitűnő hamburger zsemléjéből, amit ugyancsak fagyasztva kapsz meg. A jó hamburger titka a minőségi húspogácsa mellett kétségtelenül a hamburger szósz, ezt is megtalálod a csomagban. Végül, de nem utolsósorban a Chiliyard hagymalekvár különlegessége, a tokaji aszús, mézes hagyma chutney (330 ml) is került a dobozba.
Hamburger húspogácsánk 140 grammos egységekben 5x2 darabos kiszerelésben 100% hortobágyi Angus marhahúsból körülbelül 23-25% faggyú tartalommal lészül. Ízletes, kellően puha pogácsa, ami akár oldalanként 3 perc sütés után fogyasztható. Ha jobban átsütve szereted, süsd oldalanként 4-5 percet. Készítsd el ízlés szerint faszenes-, gáz- vagy elektromos grillen, rostlapon vagy akár serpenyőben és élvezd az igazi szaftos Angus marhaburger ízvilágát. Összetevők: 100% Angus marhahús, tengeri só, bors. A késztermék súlyában pogácsánként +/- 2 gramm eltérés előfordulhat.
A Gerda Pékműhely hamburger zsemléje a cívisváros legkedveltebbje a hamburgerezők körében. A csomagban 20 darab érkezik fagyasztott állapotban, ami a fagyasztóból kivéve gyorsan felenged. Összetevői: liszt, cukor, vaj, só, élesztő, szezámmag.
A Chiliyard és a Hortobágy Angus együttműködésében készülő ízletes hamburger szószunkat kézzel készítjük, füstösen, hagymásan, fűszeresen, ahogy mi szeretjük!
A Chiliyard kézzel készített tokaji aszús, mézes hagyma chutney-ja kis 5 puttonyos aszúval, mézzel és fűszerekkel készül és akár egy libamájas vagy más burgernek tökéletes kiegészítője, de felhasználhatod szárnyas-, sertés- vagy más grillhús fogásokhoz, pirítósra vagy önálló mártogatósként. Összetevők: vöröshagyma 74%, Tokaji Aszú 7,4%, ivóvíz, cukor, méz 3,7%, balzsamecet, fűszerek, nátrium-benzoát.
Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.