Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Az ázsiai koyhában az oldalast vékony szeletekre vágják. Finom marinádot kívánó hússzelet a márványos oldalasból.  A nedvesen érlelt szeleteket sokkolással fagyasztjuk. 
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Koreai stílusú oldalas szelet - fagyasztva (3-4 szelet, ~0,55 kg)

4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az oldalas nem csak a barbecue sütőben állja meg a helyét. A koreai short rib egy különleges steak  amit vékony szeletekre vágva kapsz kézhez és rövid sütést igényel. A szakavatottak szerint érdemes - például egy szójás szósszal - marinálni. Gyorsan elkészíthető különlegesség a márványozottságáról ismert húsrészből. 

Egy csomagba 3-4 szeletet teszünk, ami összesen 50-60 dkg körül alakul.


Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 22-24 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére