Leírás
Itt a Hortobágy Angus különlegessége, a marha májas hurka. mert ezt is meg lehet marhából is csinálni, pláne ha ilyen minőségű az alapanyag. GMO mentes Angus májból készült házias fűszerezésű finomság disznóbélbe töltve.
Készítsd el sütőben a klasszikus recept szerint!
Összetevők: Marha vegyes belsőség, Angus marhamáj (21%), rizs, ivóvíz, pirított hagyma (hagyma, növényi olaj, búzaliszt, étkezési só), étkezési só, fűszerek. Emészthető sertés bélben.
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.