Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 70 426 2165

Marhahús alaplé (fagyasztva) 1 liter

Ár:
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Angus marhahús alaplé levesekhez pörkölthöz, szószokhoz vödrös kiszerelésben, fagyasztott állapotban. Kitűnő természetes kollagén forrás!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:liter

Leírás

GMO mentes Angus húsos csontból 12 órán át lassú tűzőn főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel. Akár otthoni használatra, társaságoknak vagy éttermeknek, gasztronómiai felhasználásra ajánlott. 1 literes, műanyag vödörben, fagyasztva elérhető termék.
Az Angus alaplevünket bevizsgáltattuk, és annak 1 decije több mint 2000 mg kollagént tartalmaz, tehát 1 tál levesben akár 10-15 kollagén tablettányi természetes kollagén van. 

Összetevők:húsos csont, sárgarépa,a zeller, petrezselyem, hagyma, fokhagyma, só, bors

Tudtad? A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, ami a bélfalon képez védőréteget, segít feszesen tartai a bőrt, gátolni az öregedést. A kollagénszint és a kollagéntermelődés nagyjából 30 éves kor után folyamatosan csökken és ennek a csökkenésnek a látható és érezhető jeleit nevezzük öregedésnek. Ekkor a bőr veszít a rugalmasságából, csökken a vízvisszatartó képessége, így kevésbé lesz feszes és megjelennek a ráncok is. A csökkenés ízületi és emészőrendszeri problémákat is okoz, hiszen a kollagén az egész testben jelen van. A kollagénpótlást a legtöbben tabletták és porok formájában oldják meg. Az elsődleges és legjobb kollagénforrás a marha. 
"Törekedjünk a természetes kollagén bevitelre! Jobban hasznosul és kevesebb mesterségesen előállított táplálékkiegészítőt kell így fogyasztanunk! A GMO mentes Angus húsos csontból főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel készült. Így  egy átlagos tál levessel már pótoljuk a napi szükségletünket., méghozzá természetes úton"

 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Leírás és Paraméterek

GMO mentes Angus húsos csontból 12 órán át lassú tűzőn főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel. Akár otthoni használatra, társaságoknak vagy éttermeknek, gasztronómiai felhasználásra ajánlott. 1 literes, műanyag vödörben, fagyasztva elérhető termék.
Az Angus alaplevünket bevizsgáltattuk, és annak 1 decije több mint 2000 mg kollagént tartalmaz, tehát 1 tál levesben akár 10-15 kollagén tablettányi természetes kollagén van. 

Összetevők:húsos csont, sárgarépa,a zeller, petrezselyem, hagyma, fokhagyma, só, bors

Tudtad? A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, ami a bélfalon képez védőréteget, segít feszesen tartai a bőrt, gátolni az öregedést. A kollagénszint és a kollagéntermelődés nagyjából 30 éves kor után folyamatosan csökken és ennek a csökkenésnek a látható és érezhető jeleit nevezzük öregedésnek. Ekkor a bőr veszít a rugalmasságából, csökken a vízvisszatartó képessége, így kevésbé lesz feszes és megjelennek a ráncok is. A csökkenés ízületi és emészőrendszeri problémákat is okoz, hiszen a kollagén az egész testben jelen van. A kollagénpótlást a legtöbben tabletták és porok formájában oldják meg. Az elsődleges és legjobb kollagénforrás a marha. 
"Törekedjünk a természetes kollagén bevitelre! Jobban hasznosul és kevesebb mesterségesen előállított táplálékkiegészítőt kell így fogyasztanunk! A GMO mentes Angus húsos csontból főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel készült. Így  egy átlagos tál levessel már pótoljuk a napi szükségletünket., méghozzá természetes úton"

 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.