Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 70 426 2165

Pecsenyezsír - hagymás fűszerezés

Ár:
950 Ft (748 Ft + ÁFA)
Egy igazi kuriózum: Angus pecsenyezsír sütéshez, húsokhoz, pirítósra.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

GMO mentes Angus pecsenyezsír, amit a Grillakadémia receptúrája alapján konfitált hagymával, metélőhagymával fűszereztünk. Használd húsok, steakek sütéséhez, köretek, tálalt húsok ízesítésére vagy akár kenyérre, pirítósra. 

Összetevők: Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Leírás és Paraméterek

GMO mentes Angus pecsenyezsír, amit a Grillakadémia receptúrája alapján konfitált hagymával, metélőhagymával fűszereztünk. Használd húsok, steakek sütéséhez, köretek, tálalt húsok ízesítésére vagy akár kenyérre, pirítósra. 

Összetevők: Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.