Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag

Angus ribeye steak minőségi, GMO mentes  marhahúsból vákuumos csomagolásban, nedvesen érlelve, sokkolással fagyasztva. A 2 szelet össz tömege 70 dkg körül van.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
GMO MENTES

Ribeye steak- fagyasztott, 2 szelet (M-es 2x35 dkg)

Kiszerelés
M-es csomag
9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Ribeye az egyik legismertebb steak típus. Magyarul ez a rostélyos vagy magas hátszín. Az egyik legmárványozottabb, legzamatosabb húsrész. A 12. és 13. borda közötti Ribeye résznél vágják meg és minősítik a húst, ezáltal az egész állatot húsminőség szerint. Most 2 szelet steaket csomagoltunk egybe, melyet fagyasztva kapsz meg. Ez a húsrész egy steakimádót  biztosan levesz a lábáról.  

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Youtube videók

Az oldal tetejére