Leírás
- A teres major a legpuhább hús a bélszín után (1 szelet, 25-30 dkg)
- A chuckeye a ribeye folytatása a nyak felé, márványos, finom húsrész (2 szelet, ~ 50 dkg)
- a puha hátszín (bottom loin) ízletes, szép texturájú húsrész, ami grillezésre tökéletes (puha hátszín, 2 szelet ~40 dkg)
Most 5 szelet húst, azaz összesen mintegy 1,2 kg steaket vehetsz meg GMO mentes Angus húsból egyedi akciós áron. A steakeket nedves érlelsét követően fagyasztottuk. Ez tökéletes csomag otthoni steak sütéshez akár 2 alkalomra.
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.