Leírás
A csomagba 2 x 10 szál (2 x 1000 gramm) fagyasztott Hortobágy Angus barbecue sütőkolbászt tettünk ( méretet a visszajelzések alapján módosítottuk), melybe cheddar sajt és jalapeno paprika is került a Zuzmó Gerilla BBQ receptje alapján. Az ízletes barbecue fogáshoz használhatod a Zuzmó különleges szószait vagy akár mustárt vagy házi szószt, tepsis burgonyát illetve jó savanyúságot is használhatsz hozzá.
A Hortobágy Angus új barbecue sütőkolbásza Zsirai Laciékkal (Zuzmó gerilla BBQ) közös termék, amit legjobb, ha low&slow technikával sütsz meg smokerben, bbq sütőben. Persze ha úgy jön ki a lépés, az otthoni sütőben is szépen elkészül ez a különlegesség, de alacsonyabb hőfokot és lassú sütést ajánlunk. A disznóbélbe töltött sütőkolbászba az Angus húson kívül kerül még cheddar sajt, jalapeno paprika, kollagénben gazdag Angus alaplé és fűszerek. Tálald akár egy kis krumplival vagy más tetszőleges körettel és garantált a tökéletes lakoma. Összetevők: 100% Angus marhahús, cheddar sajt, jalapeno, marhahús alaplé, só, bors, fokhagymapor vöröshagymapor, zsálya
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.
Paraméterek
Sütőkolbász party box (2x10 szál) fagyasztva | |
GMO mentes takarmány | |
Stresszmentes tartás és vágás | |
Hormonkezelés nélkül | |
Minimum 20-22 hónapos kor |