Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag

Szeretnél egy ínyenc vacsorát mégis házas ízekkel? Közel áll Hozzád a low & slow technika? Akkor ezt a barbecue sütőkolbászt jalapenos, cheddar sajtos extrákkal Neked találták ki. A Zuzmó Gerilla BBQ-val közös termékünk otthoni sütőben vagy barbecue sütőben is készíthető!

FIGYELEM: a korábbihoz képest a visszajelzések alapján módosított méret, csomagolás!

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Sütőkolbász (jalapeno-cheddar) 2x10 szál (2 kg), fagy.

12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A csomagba 2 x 10 szál (2 x 1000 gramm) fagyasztott Hortobágy Angus  barbecue sütőkolbászt tettünk  ( méretet a visszajelzések alapján módosítottuk), melybe cheddar sajt és jalapeno paprika is került a Zuzmó Gerilla BBQ receptje alapján. Az ízletes barbecue fogáshoz használhatod a Zuzmó különleges szószait vagy  akár mustárt vagy házi szószt, tepsis burgonyát illetve jó savanyúságot is használhatsz hozzá.

A Hortobágy Angus új barbecue sütőkolbásza Zsirai Laciékkal (Zuzmó gerilla BBQ) közös termék, amit legjobb, ha low&slow technikával sütsz meg smokerben, bbq sütőben. Persze ha úgy jön ki a lépés, az otthoni sütőben is szépen elkészül ez a különlegesség, de alacsonyabb hőfokot és lassú sütést ajánlunk. A disznóbélbe töltött sütőkolbászba az Angus húson kívül kerül még cheddar sajt, jalapeno paprika, kollagénben gazdag Angus alaplé és fűszerek. Tálald akár egy kis krumplival vagy más tetszőleges körettel és  garantált a tökéletes lakoma.  Összetevők: 100% Angus marhahús, cheddar sajt, jalapeno, marhahús alaplé, só, bors, fokhagymapor vöröshagymapor, zsálya

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Paraméterek

Sütőkolbász party box (2x10 szál) fagyasztva
GMO mentes takarmány
Stresszmentes tartás és vágás
Hormonkezelés nélkül
Minimum 20-22 hónapos kor
Az oldal tetejére