Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Egy új termékcsoport büszke tagja a Hortobágy Angus tépett marhahús, ami a Grillakadémia receptúrája alapján egy tökéletes, szaftos készétel. Ez a Ready2Serve sorozatunk, amely felengedés és melegítés után máris tálalható.
A csomagban 2 db 40 dekás adag található.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

BBQ Tépett marha (pulled beef) chipotle szósszal, 2x40 dkg, fagyasztott)

6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az új pulled beef késztermékünk a Hortobágy Angus GMO mentes alapanyagából készül, kockázott lábszárból fatüzeléses smokerben low and slow módon. A kollagéndús alapanyagot a rub-on túl  a készre sütés után egy különleges BBQ szósszal ízesítik és így kerül porciózásra és sokklás útján fagyasztásra. 

Otthon így gyorsan előkaphatod ha vendégeket vársz, ha megéhezel vagy éppen a családnak kell egy egészséges és gyorsan tálalható fogás. Tedd szendvicsbe, tortillába vagy akár tálald körettel és így a receptek tárháza szinte végtelen. Ez a csomag 3-4 fő részére elegendő adag, de két külön 40 dekás egységre szedtük, így akár 2 alkalomra is jó lehet pároknak, vagy ha egyedül kívánod meg a pulled beef ízvilágát.

A tépett marha termékünk egészséges fogás minőségi marhahússal, minőségi fűszerezéssel, amit a Grillakadémia közbenjárásával  és szakmai felügyelete mellett készítünk. 

TIPP:
A fagyasztott kész terméket meleg vízben olvaszd ki és tetszőleg hőforráson (sütő, serpenyő, mikró, grill, kemence) melegítsd fogyasztásra alkalmas hőmérsékletre (60-70 °C). Jó étvágyat!

Összetevők: Angus lábszár,  Argentin rub (jódozott só, paprika, bors, mustárpehely, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsórost, repceolaj), cukor, olaj, BBQ szósz (Angus alaplé, passzírozott paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma, alk.mentes sör, almalé, ecetes-hagymás chipotle paszta, ketchup, SZÓJASZÓSZ, fűszerek)

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Az oldal tetejére