Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.290 Ft (19.126 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag

A hátszínt Dél-Amerikában sokszor hosszanti irányban vágják és az így kapott méretes húst teszik egyben a grillre, amiből akár 4-5 fős társaság  is jóllakik. Próbálj ki egy szokatlan újdonságot minőségi, GMO mentes  marhahúsból vákuumos csomagolásban, nedvesen érlelve, sokkolással fagyasztva. Válassz a több méret közül!.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.690 Ft
GMO MENTES

Argentin típusú hátszín - fagyasztott (140-150 dkg)

24.290 Ft (19.126 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Kívánságlistára teszem

Leírás

A hátszín (New York strip, sirloin) kedvelt, omlós steak alapanyag, aminek jellegzetes, telített ízvilága van, és sokféleképpen elkészíthető. Az izomrostok közötti faggyú sütés közben is szaftossá teszi és puhítja a húst. Ez az egyik legismertebb és kedveltebb húsrész. Ezútttal az argetin konyhából ellesett bontással a hátszínt hosszában vágva daraboljuk, így egy nagyobb húsrészt kapunk. 

Ez a 140-150 dekás adag akár 4-5 főre is bőségesen elegendő. 

Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Youtube videók

Az oldal tetejére