Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.290 Ft (4.165 Ft + ÁFA)

100 % Angus marha gulyáshús nyakból és combból felkockázva,sokkolással gafyasztva, vákuumfóliázva, 1 kilogrammos kiszerelésben

Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Fagyasztott gulyáshús (nyak, comb, 1 kg))

5.290 Ft (4.165 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

Angus fagyasztott gulyáshús marhanyakból és combból. Ez nem más, mint tiszta színhús, amiből sok mindent kihozhatsz. Hús készítményeink GMO mentesen tartott, hormonmentes, stresszmentesen vágott, Hortobágyon nevelt Angus marhából készülnek. Válassz ellenőrzött minőségi húsmarhát az otthoni főzéshez, amelyet a Hortobágy Angus családi gazdaságából viszünk az asztalodra. Próbáld ki otthon a legfinomabb recepteket és varázsolj változatos ételeket ebből a prémium, ellenőrzött húsból. 

A nyak és comb a marha értékes húsrésze, ami porhanyós alapanyag  pörkölthöz, marha ragukhoz, gulyásleveshez.  A gulyáshúst 1 kg-os vákuum csomagolásban, felkockázva szállítjuk fagyasztott állapotban. 
Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott  kisokosban>>

Összetevők: 100% Angus marha nyak és comb

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 22-24 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő márványozottságot és érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját részre megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott húsok- kisokos

Miért fagyasztunk le sok hústerméket, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket, hamburgert vagy kockázott húst
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Paraméterek

GMO mentes takarmány
Stresszmentes tartás és vágás
Hormonkezelés nélkül
Minimum 22-24 hónapos kor
Családi gazdaságból
Felkockázva, vákuum fóliázva
Fagyasztott termék
Az oldal tetejére