Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)

A világ legfiatalabb steakje, amit 2013-ban vágtak ki így marhából. A nyaki részből kivágott húsrész minőségi, GMO mentes  marhahúsból vákuumos csomagolásban, nedvesen érlelve, sokkolással fagyasztva.

Válassz a több méret közül! Ez az L-es csomag, általánosan 35 dkg körül van.

Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Las Vegas steak - fagyasztott, (L-es 30-40 dkg )

2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Las Vegas steaket Tony Mata "fedezte fel" 2013-ban. Ez a közepesen márványozott puha húsrész igen kedvelt, jó  ár-érték arányú steakhús, amit a vállak tájékán a nyaki részből formáznak. Próbáld ki magad a világ legfiatalabb steakjével a konyhában.  Ez tökéletes csomag egy otthoni steak sütéshez, kisebb vacsorához.

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére