Leírás
Az Angus marhapofa egy különleges, kollagénben gazdag, izmos húsrész, amely a lassú főzés, vagy sütés alatt tud omlós, és igencsak ízletes lenni. Készítik sütőben, de sokan pörköltnek használják. A marhapofa egy kuriózum, hiszen egy marhán kevés elérhető belőle, így nehezen beszerezhető húsrész.
Egy csomagban 2 db található melyek összsúlya kb. 90 dkg.
A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben.
Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.