Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szaftos, puha, szépen márványozott húsrész, a telt marha íz kedvelőinek. Sokoldalúan elkészíthető, grillen, sütőben, szmókerben, de akár sous-vide fogásként is. Nedvesen érlelve, vákuumcsomagolásban, sokkolással fagyasztva.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Tri-tip/Santa Maria egészben - Spiccfartő - Fagyasztott, (M-es, 0,8-1 kg)

7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Tri-Tip/Santa Maria vagy ahogy itthon ismerjük spiccfartő nem véletlenül az USA nyugati partjának kedvenc húsrésze. Kellőképpen márványozott így nem szárad ki sütés közben, mindegy, hogy sütőben, grillen vagy akár szmókerben készül. Fontos, hogy a kész húst mindig a rostjaira merőlegesen szeleteljük!

Az M-es hús súlya 0,8-1 kg között van.

Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére