Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Egy limitált kuriózum a low and slow kedvelőinek  Angus oldalasból. Csontos, kötözött oldalas a Hortobágy Angustól  Minden füstimádónak megdobogtatja a szívét ez a finomság. 
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Bone in frenched shortrib ( 2 db, ~ 1,2 kg)

13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Az oldalas a barbecue imádóinak egyik alap húsrésze. Mi ezen most csavartunk, vagyis faragtunk egyet. Ilyet ritkán látsz. A bone-in frenched shortribnél rajtahagyjuk a hosszú bordacsontot és körbetekerjük a húsos, márványozott oldalassal, amit hozzákötözünk.  Így kapsz egy szaftos, gazdag ízvilágú csontos barbecue különlegességet.

Az 2 db fagyasztott csontos oldalas 1,2 kg körül van.

Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére