Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Egy igazi barbecue különlegesség Angus lábszárból, amit a hosszú velős csont tesz igazi ínyencséggé. Minden füstimádónak megdobogtatja a szívét ez a finomság. 
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Hammer Cut (1,9-2,1 kg, fagyasztott)

7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Ez az Angus Hammer Cut egy low and slow módon elkészíthető ritkaság. A  nevét a formájáról (kalapács) kapta. Ez a kötözött lábszár egy hosszabb velős csonttal együtt érkezik, amit barbecue technikával érdemes elkészíteni. Tippünk, hogy először kérgesítsd, majd egy hozzá passzoló rub-bal alacsony hőfokon süsd. Ezt követően érdemes még visszacsomagolva tovább puhítani. A végén a velőt is rálocsolhatod.

Az Hammer Cut súlya 1,9 és 2,1 kg között van, tehát átlagosan 2 kg-os fagyasztott darabot kapsz

Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>

Hogy miért fagyasztjuk és hogyan? Nézd meg a lap alján a fagyasztott steak kisokosban>>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Fagyasztott steakek - kisokos

Miért fagyasztunk le sok steak-et vagy hamburgert, és miért bízhatsz benne?

  • Mert az ún. fagyasztó-sokkolással hirtelen hűtjük le a húst
  • Mert a gyors fagyasztás során a vörös hús izomrostjai picit megtörnek, és ezáltal puhul a hús
  • Mert a legjobb éttermekben is sok séf használ előszeretettel sokkolással fagyasztott minőségi steaket
  • Mert lassú (hűtőben történő) kiengedés során a hús nem ereszt vizet, nem sérül és minőségben, küllemben, ízben nem mutat különbséget
  • Mert a fagyasztás ugyanúgy a szokásos nedves érlelést követően történik
  • Mert ezzel akár 1 éven túl is eltarthatóvá válik a termék, és így nem okoz problémát sem éttermi készletezésben, sem otthon
  • Mert ha mi megfelelően, sokkolva fagyasztjuk és Te odafigyelsz a kiengedésre, akkor a minőségi vörös hús mindig ott lehet igény szerint az asztalodon

Egyre többen választják magánszemélyként és éttermeknél is a fagyasztott termékeinket. Tudd, ha Nálunk rendelsz, akkor a fentiek szerinti, tőlünk megszokott minőséget kapsz.

Az oldal tetejére