Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 70 426 2165

Steakburger húspogácsa (rib eye, hátszín, fagyasztott, 10 pogácsa 1,4 kg)

Ár:
10.620 Ft (8.362 Ft + ÁFA)

100 % Angus marha steakburger a rib eye és hátszín részekből, 140 grammos pogácsákra formázva, vákuumozva, fagyasztott állapotban

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:csomag

Leírás

A Hortobágy Angus steakburger egy igazi kuriózum. A rib eye (rostélyos)  és hátszín részekből készült  húspogácsa a 100%-ban a marha legnemesebb steakhús részeiből készül. Ez a termék az alapanyagnak köszönhetően a szokásosnál soványabb, mintegy 18%-os faggyútartalommal rendelkezik. A steakburgert hasonlóan a hagyományos pogácsánkhoz  140 grammos egységekben 5x2 darabos kiszerelésben fagyasztott állapotban szállítjuk. A csomagolás utáni fagyasztás azonban semmit nem von le az ízélményből.

A steakburgerünk egy ízletes, karakteres ízvilágú  pogácsa, ami akár oldalanként 3 perc sütés után fogyasztható. Ha jobban átsütve szereted, süsd oldalanként 4-5 percet. Készítsd el ízlés szerint faszenes-, gáz- vagy elektromos grillen, rostlapon vagy akár serpenyőben és élvezd az igazi szaftos Angus steakburger ízvilágát. Tálald akár buciban vagy önállóan salátával, sült krumplival.

Összetevők: 100% Angus rib eye és hátszín, tengeri só, bors

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

A késztermék súlyában pogácsánként +/- 2 gramm eltérés előfordulhat. 

Leírás és Paraméterek

A Hortobágy Angus steakburger egy igazi kuriózum. A rib eye (rostélyos)  és hátszín részekből készült  húspogácsa a 100%-ban a marha legnemesebb steakhús részeiből készül. Ez a termék az alapanyagnak köszönhetően a szokásosnál soványabb, mintegy 18%-os faggyútartalommal rendelkezik. A steakburgert hasonlóan a hagyományos pogácsánkhoz  140 grammos egységekben 5x2 darabos kiszerelésben fagyasztott állapotban szállítjuk. A csomagolás utáni fagyasztás azonban semmit nem von le az ízélményből.

A steakburgerünk egy ízletes, karakteres ízvilágú  pogácsa, ami akár oldalanként 3 perc sütés után fogyasztható. Ha jobban átsütve szereted, süsd oldalanként 4-5 percet. Készítsd el ízlés szerint faszenes-, gáz- vagy elektromos grillen, rostlapon vagy akár serpenyőben és élvezd az igazi szaftos Angus steakburger ízvilágát. Tálald akár buciban vagy önállóan salátával, sült krumplival.

Összetevők: 100% Angus rib eye és hátszín, tengeri só, bors

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

A késztermék súlyában pogácsánként +/- 2 gramm eltérés előfordulhat. 

Összetevők 100% angus steak hús (rib eye, hátszín) tengeri só bors
kiszerelés 140
GMO mentes takarmány
Stresszmentes tartás és vágás
Hormonkezelés nélkül
Minimum 20-22 hónapos kor

Paraméterek

Összetevők 100% angus steak hús (rib eye, hátszín) tengeri só bors
kiszerelés 140
GMO mentes takarmány
Stresszmentes tartás és vágás
Hormonkezelés nélkül
Minimum 20-22 hónapos kor