Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Egy kulináris különlegesség, ami egy kísérlet eredménye és működik: szarvasgombás  Angus hamburger pogácsa mélyfagyasztott állapotban, vákuumcsomagolásban.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.990 Ft
GMO MENTES

Szarvasgombás Angus burger (fagyasztott, 8 db - 140 gramm)

7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Fő termékünk a minőségi Angus burger, amibe gyártás során a marha értékes részei (nyak, szegy, oldalas, comb, hasaalja) is belekerülnek. Természetes, hogy mindig kísérletezünk újdonságokkal ezen a téren. Ennek eredmény e legújabb szarvasgombás hamburger húspogácsa. Az első natúr kóstolás után levett minket a lábunkról, és tudtuk, ez gyártásba kerül.

A szarvasgombás  húspogácsábó 8 darabot kapsz, 140 grammos, kettesével vákuumcsomagolva, fagyasztott kiszerelésben 100% Angus marhahúsból ~25% faggyú tartalommal. Ez a különlegesség ízletes, kellően puha pogácsa, ami akár oldalanként 3-3 perc sütés után fogyasztható. Készítsd el ízlés szerint faszenes-, gáz- vagy elektromos grillen vagy akár serpenyőben és élvezd az igazi Angus marhaburger ízvilágát. Tálald akár buciban vagy önállóan salátával, sült krumplival. Pogácsáinkba a marháink minden része belekerül (a legnemesebb részeket kivéve) és azokat vesefaggyú nélkül készítjük, hiszen a márványos húsban és a hús körül elegendő, minőségi faggyú áll rendelkezésre. 

A fagyasztás a csomagolás után történik, a minőségben semmilyen romlást nem eredményez!

Összetevők: Angus marha hús (97%), pácolt szarvasgomba (1%), nagyszemű tengeri só, fekete bors, fehér bors, fűszerkeverék.

Itt ellenőrízheted kiszállítási útvonalainkat és naptárunkat >>

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

A késztermék súlyában pogácsánként +/- 2 gramm eltérés előfordulhat. 

Youtube videók

Az oldal tetejére